آنتی‌ویروس دسکتاپ

 

آنتی‌ویروس دسکتاپ چیست؟

دسکتاپ ها به واسطه ی کاربردکاربری آنها زیاد مورد استفاده کاربران قرار میگیرند. به همین دلیل ویروس ها پلتفرم های دسکتاپ رو بیشتر مورد حمله قرار میدهند. از این رو نصب یک آنتی ویروس بسیار مهم و حائز اهمیت است. آنتی‌ویروس دسکتاپ هر نقطه ضعفی را که در سیستم کامپیوتری یافت می شود شناسایی و تصحیح می کند. عملکرد اصلی یک آنتی‌ویروس دسکتاپ اسکن، شناسایی، جلوگیری و حذف هر گونه تهدید وجودی برای سیستم کامپیوتری است. هر روز بدافزارهای جدید و سایر تهدیدات آنلاین ظاهر می‌شوند. آنتی‌ویروس‌ها هر روز بیش از 350/000 قطعه جدید بدافزار و برنامه‌های بالقوه ناخواسته (PUA) را ثبت می‌کنند.
بدافزارها بیشتر از PUA‌ها مشکل‌ساز هستند و 90 درصد از کل تهدیدات را در سال 2020 در مقابل 12 درصد از PUA‌ها تشکیل می‌دهند. برخی از انواع دستگاه‌ها بیشتر از سایرین به آنتی‌ویروس دسکتاپ نیاز دارند. تنها سیستم عاملی که شما مطلقاً نیازی به نصب نرم‌افزار آنتی‌ویروس ندارید، آیفون است. با این حال، ویندوز، macOS و اندروید هنوز به نرم‌افزار آنتی‌ویروس نیاز دارند.

ویندوز ها بیشترین مستعد حمله

همانطور که بیان شد، برخی از سیستم‌عامل‌ها بسیار بیشتر از سایرین در برابر ویروس‌ها مستعد هستند و ویندوز در اولویت قرار دارد. به گفته ارائه دهندگان خدمات مدیریتی (MSP) 87 درصد از باج‌افزارها رایانه‌های ویندوزی را هدف قرار میدهند پس استفاده از آنتی‌ویروس ویندوز امری بسیار مهم است. به طور مشابه، داده‌های AV-Test نشان داد که دستگاه‌های ویندوزی بیشترین بدافزار جدید و PUA جدید را در تمام سال‌های 2020 و ژانویه 2021 داشتند و پس از آن اندرویدها و سپس مک‌ها قرار گرفتند.
نرم افزار آنتی‌ویروس موبایل دستگاه‌های شما را از نظر ویروس‌ها، بدافزارها و سایر تهدیدات سایبری اسکن می‌کند. اگر چیز مخربی را شناسایی کند، فایلها را قرنطینه و حذف می کند. اگرچه ممکن است شاید برخی از دستگاه‌ها دارای محافظت داخلی در برابر ویروس‌ها باشند، استفاده از نرم‌افزار آنتی‌ویروس چه رایگان و چه پولی یک ضرورت است.

ویژگی‌های اصلی آنتی‌ویروس:

اصول اولیه‌ای که هر آنتی‌ویروس در نرم افزار خود می گنجاند است عبارتند‌از :

تشخیص مبتنی بر رفتار :

تشخیص مبتنی بر رفتار به این معنی است که نرم‌افزار می‌تواند ویروس‌ها و بدافزارها را حتی اگر قبلاً در پایگاه‌های داده موجود نباشند را پیدا کند.

اسکن‌ها :

اکثر نرم افزارها اسکن‌هایی برحسب نیاز و بدون دسترسی هستند و می‌توانید آنها را برنامه‌ریزی کنید، به طور مداوم در حال اجرا باشند یا هر زمان که مایل بودید اجرا شوند.

قرنطینه و حذف ویروس :

اگر نرم افزار ویروسی را شناسایی کند، آن را نگه می‌دارد تا نتواند بقیه دستگاه یا دسکتاپ شما را آلوده کند و آن را به طور کامل حذف می‌کند.

محافظت از مرور وب :

از ایمیل‌های فیشینگ تا وب‌سایت‌های مخرب، نرم‌افزار آنتی‌ویروس از سیستم و دسکتاپ شما به‌صورت آنلاین از دستگاهتان محافظت می‌کند.

بسیاری از نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس با سایر نرم‌افزارهای امنیتی دیجیتال همراه هستند مانند :

کنترل‌های والدین :

کنترل والدین برای حفظ امنیت آنلاین کودکان و همچنین اجرای محدودیت های زمانی صفحه نمایش، جلوی نمایش برخی وب سایت ها را می گیرد.

فایروال/حفاظت شبکه :

فایروال‌ها تهدیدات موجود در شبکه دستگاه شما را مسدود می‌کنند، در حالی که نرم افزارهای آنتی‌ویروس به خودی خود تنها مخصوص دستگاه هستند.

مرورگرهای امن :

این نرم افزار می تواند شامل یک مرورگر امن مانند Tor باشد که تمام فعالیت‌های وب را سه بار رمزگذاری می کند تا ارائه دهندگان خدمات اینترنتی نتوانند کاری که شما به‌صورت آنلاین انجام می‌دهید را ببینند.

مدیران گذرواژه :

مدیران رمز عبور تمام اعتبارنامه‌های ورود شما را در یک خزانه رمزگذاری شده نگه می دارند.

فضای ذخیره‌سازی ابری رمزگذاری شده :

برای فایل‌های نفوذپذیر ، فضای ذخیره‌سازی ابری رمزگذاری شده بهترین راه حل است.

بهینه‌سازی سیستم :

برخی از سرویس‌ها ادعا می‌کنند که عملکرد سیستم شما را از نظر سرعت با حذف فایل‌ها و دانلودها و تکنیک‌های دیگر بهینه می‌کنند.

حفاظت از سرقت هویت :

خدمات حفاظت از سرقت هویت، چندین حوزه مالی و جنایی را برای اطلاعات شناسایی شخصی کاربر (PII) به امید جلوگیری از سرقت هویت اسکن می‌کند.

VPN:

 VPN‌ها فعالیت وب و آدرس IP دستگاه را رمزگذاری می کنند تا حریم خصوصی بیشتری ایجاد کنند و محدودیت‌های که دولت بر روی یک سری سایت‌ها اعمال می کند را دور بزنند.

 

بهینه سازی آنتی ویروس

حالا که می‌دانید نرم‌افزار آنتی‌ویروس یک ضرورت امنیتی دیجیتال است، در زیر به چندین مورد اشاره می کنیم که باعث بهینه‌سازی و شتاب آنتی‌ویروس شما و در ادامه محافظت بهتر از سیستم شما می‌شود .

خرید بسته:

همانطور که گفتیم، نرم افزارهای آنتی‌ویروس به تنهایی برای امنیت دیجیتال کافی نیستند و به همین دلیل است که بسیاری از شرکت‌ها نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس خود را با سرویس‌های دیگری مانند VPN‌ها، حفاظت از سرقت هویت و مدیریت رمز عبور ارائه می کنند .

به‌روزرسانی نرم‌افزار:

مطمئن شوید که همه به‌روزرسانی‌های نرم‌افزار را به‌محض در دسترس بودن انجام دهید، زیرا نرم‌افزارهای قدیمی ممکن است دارای آسیب‌پذیری‌های امنیتی باشند. در صورت امکان، به روز رسانی خودکار را روشن کنید.

تعداد زیاد :

اجرای همزمان چند برنامه آنتی‌ویروس می‌تواند باعث خرابی سیستم شود، بنابراین فقط از یک سرویس در یک زمان استفاده کنید.

فعال کردن اسکن آنی:

اسکن آنی به این معنی است که همانطور که از نام آن پیداست، نرم افزار دستگاه شما را به صورت آنی و یکباره برای یافتن ویروس‌ها و بدافزارها اسکن می‌کند.

برخلاف اسکن‌های درخواستی، لازم نیست به صورت دستی به نرم افزار دستور دهید تا دستگاه شما را اسکن کند، بلکه به طور خودکار اتفاق خواهد افتاد.

اسکن همه نرم افزارها:

مطمئن شوید که اسکن امنیتی شما فایل‌هایی که دانلود کرده‌اید را هم اسکن می کند، زیرا ممکن است حاوی بدافزار نیز باشد.

زمان‌بندی اسکن‌ها:

اگر اسکن آنی سرعت دستگاه شما را بیش از حد کند می‌کند، می‌توانید اسکن‌ها را در فواصل زمانی معین که خودتان دوست دارید تنظیم و اجرا کنید .

اسکن تمام پیام‌های ایمیل:

مطمئن شوید که نرم‌افزار آنتی‌ویروس شما تمام ایمیل‌های ورودی و خروجی شما را نیز اسکن می‌کند.

بکاپ گیری منظم از فایل‌ها:

در صورت نفوذ ویروس، از فایل‌های خود به طور مرتب در فضای ابری رمزگذاری شده یا حافظه محلی نسخه پشتیبان تهیه کنید.

مشاهده همه 2 نتیجه

نمایش 9 24 36

لایسنس آویرا آنتی ویروس پرو

امروزه محصولات امنیتی مختلفی وجود دارند که استفاده از آن‌ها به یک ضرورت تبدیل شده است. آنتی ویروس یکی از

Eset nod32

215,000 تومان
Eset nod32 به عنوان شناخته‌شده‌‌ترین آنتی‌ویروس در جهان محسوب می‌شود. این محصول از شرکت ایست توانسته است میلیون‌ها کاربر را