آنتی‌ویروس آیفون

آنتی‌ویروس آیفون چیست؟

خطر آلوده شدن آیفون شما به ویروس بسیار کم است زیرا iOS یک اکوسیستم بسته یا sandbox است که از انتشار ویروس ها در دستگاه شما یا سرقت داده ها جلوگیری می کند. از طرف دیگر آیفون های قفل شکن (jailbreak) شده در معرض ویروس ها هستند. از این جهت آنتی‌ویروس آیفون کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.
بنابراین تا زمانی که آیفون خود را قفل شکنی نکنید و سیستم عامل را به طور مرتب آپدیت کنید، احتمال ابتلا به ویروس کم است. در حالی که احتمال ابتلا به ویروس کم است، دستگاه شما همچنان در برابر سایر تهدیدات امنیت سایبری آسیب پذیر است. بنابراین ، شما باید بهترین آنتی ویروس موبایل را بدانید.

بد‌افزار

اگر آیفون خود را قفل شکنی کنید یا روی یک پیوست مشکوک، بدافزار یا کد مخرب کلیک کنید، می توانند بدافزار ها به شکل های زیر به سیستم شما نفوذ کنند:

Adware:

Adware نوعی بدافزار است که با ردیابی آنلاین شما، تبلیغات هدفمند ایجاد می کند. همه ما آگهی های عجیب و غریب خاصی را در مورد چیزی که به تازگی جستجو میکنیم را میبینیم.

اگر تبلیغات مزاحم شما را اذیت می کند از Safari (یا هر مرورگر وب مورد استفاده ای) گزینه ی System Preferences را باز کنید و سپس تاریخچه و داده‌های وب‌سایت را پاک کنید.

نرم افزارهای جاسوسی (Spyware) :

شکل دیگری از بدافزارها، نرم افزارهای جاسوسی است که به جمع آوری و ردیابی داده ها و فعالیت های شما می پردازد و شما هیچ اطلاعی از آن نخواهید داشت. حتی ممکن است خود را پشت نرم افزار های قانونی پنهان کند، چیزی که در دنیای امنیت دیجیتال به عنوان اسب تروجان شناخته می شود. در حالی که نرم افزارهای جاسوسی به ندرت در دستگاه های iOS یافت می شود.

فیشینگ :

مانند نرم افزارهای جاسوسی، فیشینگ می تواند از طریق ایمیل، پیوست های ایمیل و پنجره های بازشو وارد شود. اگر چیزی را دیدید که فکر می کنید جعلی است از مرورگر خارج شوید حافظه پنهان خود را پاک کنید و دوباره سیستم خود را راه اندازی کنید.

نکته مهم : اگر ایمیلی از فرستنده ناآشنا دریافت کردید، روی آن یا روی هیچ یک از پیوست های آن کلیک نکنید، زیرا این ایمیل ها ممکن است برای انجام وب سایت های فیشینگ طراحی شوند و برای جمع آوری اطلاعات شما باشد.

از آنجایی که هم آی‌پدها و هم آیفون‌ها از سیستم عامل iOS استفاده می‌کنند، هیچ کدام از دستگاه‌ها به نرم‌افزار آنتی‌‌‌ویروس آیفون نیاز ندارند. با این حال ، مک ها از سیستم عامل دیگری، macOS استفاده می کنند، بنابراین شما به نرم افزار آنتی ویروس نیاز دارید.

همانطور که گفته شد، اپل برخی از نرم‌افزارهای آنتی ویروس داخلی را به مک‌ها می‌دهد ، اما در برابر ابزارهای تبلیغاتی مزاحم یا  PUP ، برنامه‌های بالقوه ناخواسته، مسدود نمی‌شود. در زیر به مواردی که در mac  قرار داده شده اشاره می کنیم:

XProtect:

روی همه مک‌ها ارائه می‌شود و محافظت آنتی‌ویروس مک را در پس‌زمینه دارد.

حالت Sandbox:

Sandbox جایی است که Mac برنامه‌هایی را که مشکوک هستند را قرنطینه می‌کند.

Gatekeeper:

در نهایت، Gatekeeper از اجرای نرم افزارهای نامعتبر جلوگیری می کند. برای محافظت اولیه آنتی ویروس، ویژگی های فوق کافی است، اما اگر می خواهید در برابر ابزارهای تبلیغاتی مزاحم و PUP محافظت کنید، منطقی است که نرم افزار آنتی ویروس را از شخص ثالث دریافت کنید.

ایمن نگه‌داشتن آیفون

اگرچه آیفون از نظر طراحی بسیار ایمن هستند، اما چند روش برتر می‌تواند امنیت آن‌ها را حتی بیشتر کند که در زیر لیست شده اند:

به‌‌روز رسانی نرم افزار :

همه به‌روز رسانی های نرم افزار را به‌موقع انجام دهید، زیرا نرم افزار قدیمی ممکن است دارای آسیب پذیری های امنیتی باشد.

قفل شکن (jailbreak) نکنید :

قفل شکنی به شما امکان می دهد برنامه ها را از خارج از اپ استور دانلود کنید که چیز خوبی نیست، زیرا ایمن بودن آن برنامه ها تایید نشده است.

در حالی که قفل شکنی به کاربران اجازه می دهد کنترل بیشتری بر روی آیفون خود داشته باشند، خطرات امنیتی احتمالی برنامه های تأیید نشده ارزشی ندارد.

Find my iPad را روشن کنید :

در صورتی که آیفون خود را گم کنید، مطمئن شوید که هیچ کس دیگری نمی تواند به آن دسترسی داشته باشد به علاوه این که این ویژگی به شما کمک می کند آیفون خود را از طریق GPS پیدا کنید.

Apple ID امن :

Apple ID شما باید رمز عبور طولانی، پیچیده و منحصر به فرد داشته باشد.
از یک رمز عبور استفاده کنید: مطمئن شوید که آیفون شما دارای یک رمز عبور است.

احراز هویت را روشن کنید :

Face ID یا Touch ID را روشن کنید تا مطمئن شوید که حتی اگر شخصی رمز عبور شما را بداند، باز هم نمی تواند به آیفون شما دسترسی داشته باشد.

صفحه قفل ایمن :

ظرف چند ثانیه پس از عدم فعالیت آیفون خود را قفل کنید. هر چه بازه زمانی کوتاه تر باشد، امنیت بیشتری دارد.

ورود به حساب‌ها با اپل :

به‌جای ورود به حساب‌های شخص ثالث با فیس‌بوک یا گوگل، در صورت موجود بودن اپل را انتخاب کنید. از آنجایی که اپل داده های کاربر را نمی فروشد، بنابراین هنگام ورود به حساب های مختلف، ردیابی نخواهید شد.

خاموش کردن داده‌های مکان و برنامه :

اگر از برنامه‌ای استفاده نمی‌کنید، نباید اطلاعاتی درباره شما جمع‌آوری کند. حتی اگر از یک برنامه استفاده می‌کنید، ممکن است به همه داده‌هایی که درخواست می‌کند، مانند موقعیت مکانی شما، نیاز نداشته باشد. برای حفظ حریم خصوصی و امنیت خود، مجوزهای برنامه را تا حد امکان محدود کنید.

خط‌مشی‌های حفظ حریم خصوصی را بخوانید :

چاپ دقیق زیر «شرایط و ضوابط» واقعاً مهم است، بنابراین مطمئن شوید که کدام برنامه‌های آیفون داده‌های شما را ثبت کرده و با اشخاص ثالث به اشتراک می‌گذارند.

نکته : اگر هشداری مبنی بر وجود ویروس در آیفون خود دریافت کنید، آن را نادیده بگیرد چونکه اگر آیفون شما ویروسی پیدا کند ، بدون نیاز به هیچ اقدامی از سوی شما ، خود به خود با آن مقابله خواهد کرد، بعلاوه اینکه بعید است که آیفون شما ویروسی شده باشد بنابراین هر هشداری به احتمال زیاد کلاهبرداری است.

هیچ محصولی یافت نشد.